- Verrobby

I don't trust words, I trust actions.

Publicerad 2013-09-12 10:15:08 i Allmänt,

Kom just hem, varit och räknat matte i skolan.. hoj! Trist men sånt som måste göras! :-)
Har chill lärare som sa att jag får äta min frukost och läsa tidningen och sedan börjar vi med matte! Han e så snäll! :-)
 
 
Börjar inte förän klockan 2 igen så har bokat tvättstuga och tänkte att jag skulle sysselsätta mig med det och städa lite dom här håltimmarna! :-):-)
 
Ha en bra dag! ♥ /Veronica
 

Your actions show what your heart is made of.

Publicerad 2013-09-11 23:50:59 i Allmänt,

Haha jag känner mig som ett litet barn i trotsåldern! 
Såklart var jag överlycklig att kunna se film på kvällarna åde igen, meeeeeen så funkar inte internet som det ska. haha gissa om jag vart less.. allt funkar men de har fått för sig att koppla bort å tillbaka hela tiden så allt funkar utom att se film.. störande. 
Så nu har jag suttit och väntat en hel timme för att en film ska ladda färdigt på swefilmer så jag kan se den! 
haha i'm so unbelivable..:D ... men det är det värt! 
Imorgon får jag se till och fixa dedär så det funkar som det ska.
haha, back to "reality", nu ska jag se film och sedan sova..
 
 Godnatt sötisar ♥ /Veronica

Börjar skriva blogg igen! :)

Publicerad 2013-09-11 15:23:00 i Allmänt,

Vaknar upp från denna bloggtorka och börjar skriva igen! :)
 
Har haft en väldigt bra sommar kan jag börja med att säga, har dock varit väldigt mycket på vift lite här och där, men känns som roligt att bara kunna fara iväg ibland och se lite annat än bara Kalix! :) 
Har varit mycket i Luleå, Råneå och Gällivare och lite i happis även, träffat mycket nya folk och även fått se vilka som är mina riktiga vänner och inte! :)
 
På tal om något helt annat så är det mycket som händer i mitt liv just nu, får nyckeln till nya lägenheten mot helgen, ska nämligen flytta till en mindre lägenhet mitt inne i stan! :) 
Har även börjat ett fjärde år nu, med det nya systemet och har fått en mac dator som jag inte förstår mycket av så vore bra om jag försökte lära mig mer av den idag! :)
Kan dock tycka att det gamla hederliga systemet med penna och papper är bättre, gamla betygen G-MVG.. har dessutom funderat på vad det gör mot ungdomarna att skriva allt på dator, stavningen rättar ju datorn, och handstilen då? blir väl kanske mer mot dålig efter ett par år?:o aja man ska inte klaga så mycket! :)
 
Just nu sitter jag på Holmen, vi har fixat ett 4G internet så jag kan göra mina uppgifter via datorn och även då har internet hemma som jag inte haft.. fast det bästa med dator är väl att jag äntligen kan se film på kvällarna! :) haha! Tycker det är så mysigt att bara kunna slå på en film/serie tända lite ljus och krypa ner i sängen framför det..! Awesome! :)
Ska käka nu, sen fara hem igen och städa lite, blir nog bara att chilla idag.. Känner att det vore skönt idag! :)
 
Kram, Veronica

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela