- Verrobby

2 fat 4 fun

Publicerad 2013-03-21 20:20:21 i

Har tyvärr inte hunnit eller haft ork att skriva blogg, ändå vill jag försöka skriva blogg flera gånger per dag!
Har nämligen storstädat hela min lägenhet från golv till tak, tvättat precis alla mina kläder, allting, och skurat, torkat, dammsugat. Ja rubbet! Har ännu en fet värk i ryggen, hade träningsvärk i benen igår. Haha. Kanske blir biff om jag fortsätter storstäda eller vad tror ni? Haha ;-)

Idag har jag iaf varit med Josse och vi for ner på stan efter skolan och fixade förköp till Medina och då var det ju även på hotellet på lördagen, fyfan vad grymt alltså, längtar!!
Efter det for vi å tryckte en pizza och nu väntar jag på att min älskling ska komma hit.
min syster är med på debatt ikväll klockan 22 på 1an, det måste jag se så de blir mys pys framför tv och film ikv <3
Ha en fortsatt bra dag, pussisar.

What a wonderful day.

Publicerad 2013-03-18 14:04:56 i

Fint väder, hyfsat varmt å humöret på topp! Vad härligt!
Har varit till skolan och haft två lektioner och nu är jag hemma och funderar vad jag ska hitta på.. Så härligt väder så har ingen lust att va inne :-):-)

Ha en underbar dag. ❤

Mar. 16, 2013

Publicerad 2013-03-16 19:46:29 i

Idag är en bra dag, har bara soooovit halva dagen å chillar järnet! Sedan har jag varit på stan en sväng å handlat det nädvändigaste och nu är jag hemma, ska nu fixa lite här hemma och sedan kommer Samme och är med mig, mysigt. Har längtat hela veckan eftersom jag inte haft tid att umgås med han.. Ska få massage... Ååh. Ja nå har man det lyxigt! ;)

Ha en awesome kväll och hoppas alla fyllisar är sjukt bakis imorgon, puss.

Dagens outfit;

Veronica hissar och dissar!

Publicerad 2013-03-16 19:11:07 i

Hiss;

* Folk som är ärliga, kan stå för sina åsikter.
Ärlighet varar längst, jag har själv inte hjärta eller samvete att ljuga för då får jag panik efter max någon timme och måste ändå säga som det var till personen. Sen om man tycker något och säger det till någon så ska man stå för det sedan oxå att man har sagt det och tycker så.

* Folk som säger ifrån - Vi alla kommer stöta på människor som kommer ge dig negativ kritik och påhopp. Tycker inte alls det är roligt att se när någon bara tar emot den skiten, för ingen är värd att bli kallad något eller få elaka kommentarer osv. Sträck på dig och säg ifrån! Säg att du inte tycker att det är rätt. Jag tar ingen skit och det ska inte du heller.

* Färgen Rosa ❤

* Brun hårfärg, kan vara väldigt fint att vara blond på vissa men brunt tycker jag personligen är snyggare för att håret ser mer glansigt ut och man ser äldre och finare ut.

* Långt hår, man får ett helt annat utseende. Finare och håret är ändå det viktigaste enligt mig.

*Klackiskor och kilklackar, awesome! Snygga ben får man även ;)



Diss;

* Vinter, sååå kallt och mörkt brrrr!

* Klädkris, vilket jag har varenda gång jag ska byta kläder, jag vet aldrig vad jag ska ha på mig! Man har ändå en full garderob, notera. Ändå har man sådan klädkris på mornarna.

* Skolan, haha alla som läser förstår nog hur skol less jag är!

* Människor som anser sig vara mer värda än andra, det är något jag riktigt stör mig på. För jag kan inte förstå varför någon skulle vara mer värd än någon annan. - Se inte ner på någon om det inte är så att du hjälper den upp.

Josefine 18 år ❤

Publicerad 2013-03-15 05:56:58 i

Hihi jag och Josse har bakat värsta fina tårtan och rulltårtsbakelse :-) guud vad gött.. Tårtan blev sjukt fin!! :-)
Kul att vara kreativ ibland.. Har varit väldigt trevligt, sen for jag hem och pluggade och sen sova.. Haha though life.

Har varit vaken sen klockan 5 på morgonen för att plugga in resten.. Nå känner jag mig duktig! :-) blir då en grymt lugn fredag för min del är gode trött.

Tänk endå vad roligt med dom som jobbar inom konditori och sådant. Får dekorera tårtor och bakelse och massa pillerjobb som blir ett riktigt fint resultat. Det skulle vara skit kul! :-) vet själv när någon fyller år osv att jag tycker det är jätte kul när jag hjälper till och gör tårtan :-):-)
Fast finns ju en nackdel med allting, det håller ni ju med om. Skulle man jobba på ett konditori haha skulle bli så fet till en början att jag skulle rulla till jobbet, efter det skulle jag bli spyless på allt sådant gott :-) haha!

Nä nu ska jag göra mig någon frukost, fortsätta plugga och sedan till skolan :-)
Ha en skön morgon och dag <3

Mar. 14, 2013

Publicerad 2013-03-14 08:24:49 i

Godmorgon, var helt säker på att jag började 8 idag och hade psykologi men nej nej. Jag tog mig knappt ur sängen imorse och sen kommer man till skolan och inser att jag börjar 10 idag... Haha åååh... Just My luck! :D

Aja, får väl spendera tiden på något mer värt istället, plugga till provet imorgon..

Och idag är ingen vanlig dag för idag är det Josses födelsedag, hon fyller hela 12 år.. Haha. Okej ska inte va så dum hon blir faktiskt stor :-):-) hon fyller 18 år<3 Grattis världens finaste Josse <3

Efter skolan blir det att fara till Risön och börja baka tårta och massa annat gott å sedan fira henne :-) mys <3

Mar. 13, 2013

Publicerad 2013-03-13 22:03:33 i

For och träna idag och det märks verkligen hur otränad jag är, var helt slut och orkade inte speciellt mycket idag.. Och armar när jag körde det! Haha! Spaghetti ;-) nä det ska det bli ändring på... Ska ju bli biff serrö. Haha eller?
Efter träning så for jag och Samme och solade, så for jag hem sedan och chilla en stund och nu har jag tagit en lång varm dusch, as gött! :-):-)
Ska se tv en stund å äta mig nå kvällsfika sedan blir det att försöka somna tidigt så jag får sova ut lite för det behöver jag verkligen, är helt trött :-)
Hoppas ni haft en bra onsdag, kramisar ❤

MAKE IT HAPPEN. Chock every single one of them.

Publicerad 2013-03-13 11:16:20 i

Hann aldrig skriva blogg igår, var bara plugg plugg och ännu mer plugg som gällde, och vad händer när man pluggar? Jo man blir otroligt trött att man typ däckar på papprerna och börjar dregla!... Nä okej men näst intill. Jag somnade faktiskt i sängen med blocket ställt mot väggen.. Haha!

Aja, klev upp halv 8 idag för att hinna plugga lite till det här arbetsmiljö och säkerhet provet.. Gick till skolan och gjorde provet som jag tror gick väldigt bra, var bara en fråga jag inte riktig mindes allting på men men vi får ju se hur det gick :-):-)
Nu är jag hemma, ska typ käka något å ta en liten powernap sedan fara på gymmet med samme vid 2-3 tiden :-):-)
Är så död i benen, rygg, mage och armar så får vi se hur invalid jag är imorgon.. Hehe :-) go big or go home.

Ha en underbar dag allesammans❤❤

Fett söt kisse btw haha ^^

Gör vad du kan med det du har där du är.

Publicerad 2013-03-11 21:22:11 i

Tjoo!
Idag har jag kämpat mig upp ur sängen imorse för att ta mig till skolan, var helt jobbigt när man haft lov. Fast det är det ju alltid.. Hehe :-)
Vi hade en lektion sen slutade vi, då gick jag på datorn i skolan en sväng å kikade på balklänningar. Så hittade jag en som jag verkligen ville ha, då ringde jag Ingela och for sedan till Manhem för att få hjälp med att måtta allting så den passar mig, haha vi fick specialbeställa klänningen i min storlek eftersom ingen storlek passade mig eftersom jag är så kort och liten :-)
Anyway så beställde vi den, så for jag hem och chillade ett tag och sedan och träna med Samme, rasse och Kim. Och jag lovar att samme körde slut på mig med alla ben övningar å Gud vet vad.. Tvekar på att jag kan gå imorgon alltså ajaj i bena! ;-) men men bra med träning! :-)
Har precis snackat med go Josse i telefon om världen å lite till, så nu blir det å se någon film som var på 11an och sedan gå och sova så man orkar upp imorgon!! :-)

Kommer sova som en prinsessa inatt med tanke på hur mycket jag rört på mig idag! :-):-)

Längtar tills Ted 2 filmen kommer ut, den ska ju komma till sommaren om jag inte är helt ute och cyklar. Haha så sjukt skön, hur många björnar liksom eller filmer överhuvudtaget svär å beter sig som Ted och den där andra killen gör? Haha så dö sköna. Älskar den där filmen, ska bli kul och se andra ;-) nedanför så får ni en bild på Ted och mottot Fuck Yolo my motto is Fish, haha fuck it shit happens. True story om man frågar mig, haha.

Men nu ska jag sova så jag hoppas ni får sova gott! Godnatt sötisar <3

Om man lever efter den principen att vara glad och uppskatta det man har så saknar man ju inget ❤

Publicerad 2013-03-10 00:14:46 i

Har typ sovit å vilat hela förmiddagen och ikväll så for jag ut och umgicks med Thomme, Tom, Anneli, Daniel och Glenn å såg melodifestivalen, sedan for jag, thomme och tom ut på stan och gled runt ett tag och jyra på. Var väldigt roligt faktiskt :-):-)
Nu är jag hemma, tänkte mysa framför tvn och bara ta det väldigt lugnt.. Ska då bli riktigt skönt att sova ut riktigt ordentligt sista dagen innan skolan börjar igen, nå är det bara att ta vara på det!! :-)

På tal om melodifestivalen så tycker jag det är så himla sjukt allting, vars är våran värld påväg? Hälften såg ut som bögar och resten ville väl efterlikna Eric Sade en del. Jaadu.... Illa. Och Sean Banan finner jag är väldigt rolig faktiskt men kanske inte så bra uppförande i något så stort som Melodifestivalen, vore ju hemskt om han representerade oss. :o Nåväl, han som vann var ju ändå helt okej, duktig och sjunga och inte någon tramsig som ska representera Sverige :-)

Godnatt och Sov gott mina vänner <3

Mar. 08, 2013

Publicerad 2013-03-08 19:44:54 i

Vaknade vid 10 och tittade på tv tills alla började vakna till liv. När dom vakna blev det att se lite tv, käka frulle å städa ihop lite innan vi for hem.
När jag kom hem var det storstädning som gällde då man hade en hel del att packa upp och även det rena jag hade tvättat innan jag for till Gällivare :-)
Så nu är det väldigt mysigt, rent och fint här hemma! :-)

Ska strax gå ner på stan och möta min fina för att gå å handla och sedan hem till mig för att spendera kvällen där :-)

Vilken härlig dag ❤❤

Den som går sin egen väg behöver ingen karta.

Publicerad 2013-03-08 02:12:56 i

Blir ett litet natt inlägg :-)
Har åkt iväg till Kalix redan klockan 9 imorse, blev en aning åksjuk även med mina suveräna åksjukearmband, men de var ju inte lika suveräna idag när jag ändå blev så pass åksjuk :-( ointressant.

Var i Kalix vid 12 tiden, chocken när man kommer till Kalix med min vita vinterjacka och inser att det är stor skillnad på graderna i Kalix å Gällivare.
Höll på att dö av värme!! :o

Gick i alla fall på Coop och köpte hårfärg, hem och färga håret, äta och sedan iväg till stugan här i Nyborg vars jag även är nu med Lilli, Lollo och Emil :-)
Det är helt sjukt hur mysigt det är här, de har en sommarstuga mot vattnet med bastu och massa mys. Hade kunnat bo här :-) <3
Eftermiddag/kvällen har då bestått av spel, bastu, mycket prat och film mys :-) riktigt härligt! :-)
Hoppas på att vi inte behöver åka hem så himla tidigt så om det är fint väder att man kan sitta ute en stund och bara vara.. Guuuuuuuuud så himla härligt!! :-)

Men nu har då alla gått och sova och det ska då jag med göra! :-)
Jag hoppas alla haft en super mysig dag och att ni får sova så gott :-)

Lägger upp en bild på resultatet av min iced chocolate hårfärg, den ser riktigt mörk ut näst intill svart på bild men den är mörkbrun :-):-)

Kram, Veronica ❤

Mar. 07, 2013

Publicerad 2013-03-07 07:14:55 i

Har inte kunnat sova på hela natten pga blippande i telefon halva natten, skit irriterande eftersom jag är så lättväckt. :(
Men har kollat runt en hel del på internet om hårfärger, kan inte förstå att jag ska bli brunett? :o ...det kan nog inte ni heller för den delen :) Blir någon typ av chokladbrun/mörkbrun så vi får ju hålla tummarna på att det blir bra ! :)
Har alltid haft blondt eller svart eller någon knasig färg där emellan :)

Nu är klockan strax efter sju och jag tänkte kliva upp för att äta lite frukost, fixa mig, packa och chilla ett tag innan jag åker hem till Kalix igen :)
Känner mig dock inte så frestad att sitta på den där bussen i 3 timmar.. Buhu..

Varför kan det inte vara sommar nu......?

Människovärde.

Publicerad 2013-03-06 06:39:41 i

En fundering jag haft så länge men aldrig riktigt kunnat sätta fingret på att såhär tycker jag!

Människovärde.
Om jag frågar dig, tycker du alla är lika värda? Ja, blir nog säkerligen svaret för många. Men för mig blir svaret Ja men nej. Varför då? Hur tänker jag då?

Jo! Jag anser att alla födds helt oskyldiga å bra, men sen kanske det är så att vi har eller får en sjukdom av någon anledning. Är en person som har en sjukdom mindre värd än du eller jag?

Men sen då, det finns mördare, pedofiler, brottslingar av många hemska vis och gud vet allt. För mig är tanken på det nog så hemsk, för de måste ha en sjukdom eller någon annan diagnos till varför de gör så.
Typ Hitler, han borde inte vara värd att ens nämnas, gasar ihjäl alla judar för att han vill att de ska bli renrasigt. Haha, vad var det roliga i det?!
Jo att han själv var jude visade det sig. Mmh, vad säger jag om detta då? Skjut han, eller nä plåga han så han får en lång och smärtsam död. Fast då är han ju död, men han lever fortfarande kvar i historien och lever därför kvar. Då anser jag att han är mindre värd än mig.
Men mina medmänniskor, jag tycker det är hemskt att man anser att folk ska vara mer "värd" än någon annan. Varför skulle man vara det? Stört att vårat samhälle ens är uppbyggt så om statusar m.m.

Så vad tycker jag egentligen då? Jag brukar tycka antingen eller, antingen är man en sak eller så är man det inte. Men hur ska jag då kunna sätta fingret på om jag tycker att alla är lika värda eller inte? För svaret blir fortfarande ja men nej.
Kunde man hjälpa alla, vore det hur underbart som helst. Men jag tål inte människor som anser sig vara bättre än andra, för jag kan inte förstå varför de skulle vara det.

Vad tycker du som läser? Är vi alla lika värda, eller är någon mer värd än någon annan? Det är en väldigt intressant fråga.

11 tips för att få långt och ett friskt hår.

Publicerad 2013-03-05 23:03:52 i

Har hittat lite tips för att få långt hår, lagt till lite själv även :-)

1. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Bra att stoppa upp håret i en hög knut när man går och lägger sig så skyddas håret en del.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Jag brukar själv använda det nästan varje gång jag duschar.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst. Ska man använda plattång eller fön ändå så använd värmeskydd.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.

11. När du duschar, avsluta med att tvätta håret i kallt vatten eftersom det sluter hårstrået och gör att håret ser glansigare ut. Dessutom är det bra för huden att få en omgång med kallt vatten eftersom det gör huden spänstigare.

Kram, Veronica ❤

Att just du finns i världen gör den ännu vackrare ❤

Publicerad 2013-03-05 22:39:21 i

Åkte ju till Gällivare igår så hela dagen spenderades så i princip, fick mitt kära mds skrov när jag kom hem så det var ju rätt awesome ;) sen bestod resten av kvällen bara av att se tv å chilla :)

Idag sov jag till typ 12 tiden, klev upp fixade mig, lite tv sedan for jag och Elin på stan och jag fick med mig hem hårfärg, för min bror ska ju få äran att färga bort mitt tiger hår så det blir fint igen :-)

Efter stan så for jag hem och då har jag bara sett film och myst på, lugn dag kan man då säga :-)

Ska fortsätta se tv nu sen sova, hoppas ni haft en underbar dag! :)
Kramar ❤❤

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela